Sanning om roulette vinnande system: Är de legit eller en bluff?

Sanning om roulette vinnande system: Är de legit eller en bluff?

Det är förbryllande att det finns människor där ute som desperat klamrar sig på att det finns ett ”system” där ute som kommer att ge dem en 100% succeshastighet med ett spel roulette.

Och detta är även efter att de har lärt sig att detta är ett chansspel. Du har nog hört det här förut, men det kommer jag bara att säga för tydlighet. Det finns inte ett sådant system, och du borde inte förvänta dig att någon snart kommer med en.

Jag förstår att det finns webbplatser där ute som kommer att hävda annars, jag har kommit över ett rättvist antal av dem själv. Men det enda de har gemensamt är att de slår lögner till naiva roulette spelare som vanligtvis mot avgift.

interblock

Av denna anledning uppskattar jag ära att vara den person som berättar om några av de roulette-system du kan hitta när du letar efter överlägsna roulette-speltips på webben.

Mitt hopp är att du kommer att vara i bättre position för att undvika sådana bedrägerier långt innan du går vilse i kvistet av deras löjliga löften och förlorar dina pengar i processen.

Fake Roulette Systems att undvika

Om du råkar komma över någon av dessa ”system” vet du att du introduceras till en bluff som kräver att du betalar ett pris för att få händerna på den ultimata roulette-spelstrategin. Sådana system finns absolut inte.

Trots att människor vinner när de spelar roulette kan de bara göra det genom att använda ljudbevisade strategier som de som jag har diskuterat här i en annan granskning. Var som det kan vara, här är några populära roulette bedrägerier som du kanske vill se upp för.

Andruchi Roulette System

Andruchi Roulette System

Detta är ett progressivt satsningssystem. Det bör göra det ytterst tydligt att detta system är ett tillförlitligt sätt att köra din bankrulle till marken när du spelar roulette. Hur som helst, med det här systemet, är du uppenbarligen tänkt att hålla fast vid det röda eller svarta spelet. Och om du förlorar, borde du fördubbla din insats. I mer avancerade kvartaler kan man kalla det martingale systemet.

I teorin bör denna satsningsmetod se till att du i slutändan hamnar med en vinst och en snygging därtill. Men i praktiken är det inte möjligt, eftersom summan av pengar som krävs för att ge dig en rättvis chans att överleva som en roulette spelare ligger bredvid noll. Du kan förlora allt i bara några korta drag.

Roulette Felsystem

Som du kan se från namnet som är tilldelat till detta system, tyder skaparen på att rouletten har en fel eller ett smutthål som kan utnyttjas för snabb vinst. Tydligen kan denna programvara utnyttja nämnda fel och förutse resultatet av nästa snurrning.

Detta system säljs av en tidigare kasinosprogramprogrammerare, och det finns en lång lista över personer som har förlorat mycket pengar genom att tro att programvaran har nyckeln till roulettmöten.