Hur du vinner i roulette: tips och tricks

Hur du vinner i roulette: tips och tricks

Att spela är spännande och ger en härlig adrenalinkick. Det i sig gör att många dras till rouletteborden. I ärlighetens namn vill nog de allra flesta av oss också håva in vinster någon gång emellanåt. Vi har alla drömt om den där riktigt stora vinsten på lotto eller joker. I roulette kommer din potentiella vinst att bestämmas av din insats, det innebär att vinsterna inte alltid är enorma men helt klart stora nog för att göra oss riktigt lyckliga. Så hur vinner du då? Vi har lite tips längs vägen.

Att använda sig av ett system

system

Det här är en strategi som många har använt sig av genom åren. Olika system för att vinna på roulette har funnits nästan lika länge som spelet självt. Naturligtvis har de system och strategier som människor utarbetat genom tiderna haft varierande framgång. Vissa system har varit rent ut katastrofala medan andra har överlevt tidens tand och än idag används av spelare världen över i hopp om att gå med vinst vid hjulet. Det står varje spelare fritt att själv utveckla ett system eller en strategi som de känner kan ge ett plusresultat. Alla har vi inte talang för sådant och då kommer redan etablerade system att vara till hjälp.

Två av de vanligaste och mest välkända systemen för att vinna på roulette heter Labouchere och D’Alembert. Det sistnämnda går ut på att endast satsa på att det blir ett jämnt nummer. Vid vinst ska insatsen för nästa spel sänkas ett steg och vid förlust ska den höjas ett steg. Tanken är att du, i slutändan, kommer att vinna tillbaka det du förlorar och mer därtill.
Vad gäller det andra systemet är det lite mer komplicerat. Där ska du skriva upp en slumpmässig nummersekvens och satsa efter den. Din insats är summan av de två yttersta numren i sekvensen. När du vinner ska numren strykas och du ska satsa efter nästa nummer. Även här är tanken att du i slutändan ska gå med vinst när du lämnar bordet.

Nackdelarna med system

Nackdelarna

Som med det mesta här i livet finns det nackdelar även med system av nämnda slag. De flesta system utgår ifrån att du kommer att gå med vinst förutsatt att du står vid bordet tillräckligt länge. Förr eller senare måste kulan landa tillräckligt många gånger på ditt val och det kommer den onekligen att göra. Saken är den att det finns en risk att kulan landar på ”fel” nummer så många gånger i rad att du antingen måste överskrida bordets högsta möjliga insats för att vinna tillbaka din förlust eller att du förlorat så många gånger i rad att du är bankrutt.

När det kommer till spel så finns det alltid risker, något alla är väl medvetna om. Det finns också chanser att vinna och spänningen i det är det som lockar oss till borden. För att just du ska vinna på roulette kan du välja att använda dig av ett system (som att alltid satsa udda eller alltid på högt). Du kan också själv utveckla en strategi eller satsa allt på ett nummer med chansen till en rejäl vinst. Oavsett vilken väg du väljer önskar vi dig all lycka vid bordet!